Despre LALO

De ce LALO?

La LALO Tactical, noi onoram pe cei care au ales calea catre un tel, calea realizarilor prin munca ambitioasa, curajoasa si cu determinare.

Compania noastra a fost infiintata pentru a deservi cerintele operatorilor din cadrul Fortelor pentru Operatiuni Speciale. Designerii de top si fabricantii nostrii creeaza incaltaminte inovatoare pentru brandurile cele mai populare din lume de peste 30 de ani.

Noi folosim materiale de top pentru a crea unii dintre cei mai buni si rezistenti bocanci tactici si incaltaminte de atletism, pentru aceia care se ridica la inaltimea celor mai dure provocari..

Mantra Noastra

Noi credem ca un atlet profesionist si un membru al Fortelor Speciale au multe calitati in comun, ambii fiind oameni de exceptie, care nu renunta niciodata in fata obstacolelor.

Multe firme colaboreaza cu atleti profesionisti de ani de zile, intr-un efort de a crea incaltaminte  specializata de performanta. La LALO, noi nu doar ascultam cu atentie ceea ce ne spun atletii profesionisti, ci ii ascultam si pe operatorii activi din cadrul Fortelor Speciale .

Produsele Noastre

LALO Shadow, creatia noastra ultima pentru bocancul tactic destinat Fortelor Speciale our ultimate Special Forces tactical boot, features a unique patent including a drainage system, a composite forefoot plate, a fast-dry component and the lightest weight materials on the market.

LALO Tactical Athletic este rezultatul direct al informatiilor stranse de la operatorii Fortelor Speciale cu care am lucrat. Cerinta principala este de a construi o incaltaminte cu greutate redusa, usor de purtat si aerisita, astfel incat acestia sa poata fi putati pe timpul antrenamentelor su in timpul actiunii. Designul nostru tactic atletic pune accentul pe reducerea zgomotului in timpul mersului, durabilitatii si a performantei pe durata actiunii - echipamentul nostru indeplinind toate aceste conditii tot timpul.

Produsele LALO au fost creeate pentru a fi utilizate de catre cei mai buni, dar de ce nu orice atlet, parinte sau razboinic de weekend sa nu poata beneficia de acestea ? Fiecare pereche de incaltaminte pe care noi o creem este pentru acel utilizator care refuza sa accepte starea de fapt asa cum este si continua sa persevereze pentru un rezultat mai bun...

Indiferent ca urmezi o cariera in fortele armate, concurezi intr-o cursa de aventura, urmezi antrenamente sau alergi in maratoane, noi avem incaltamintea perfecta pentru tine !

Tu ce cale alegi ?

Compara produse
Reprezentat oficial unic LALO Tactical in Romania